Alle woningen verkocht! Inmiddels zijn alle woningen in Cap Horn verkocht
Geplaatst op 3 juni 2020

Datum start verkoop bekend!

Op een unieke plek, omgeven door water wordt het prachtige Cap Horn ontwikkeld. Hier komen 24 herenhuizen, 24 twee-onder-één-kap woningen en 5 vrijstaande villa’s met uitzicht op/of direct gelegen aan het water.

 

Wonen aan het water

Cap Horn wordt een zeer gevarieerd en sfeervol woonwijkje gelegen op een schiereiland in Rijnsburg. Het bijzondere hieraan is dat de twee-onder-één-kap woningen en de vrijstaande villa’s allemaal een eigen aanlegsteiger hebben in de achtertuin. De riante herenhuizen hebben stuk voor stuk een eigen karakter met een ruime zonnige tuin op het zuiden. Zo is het dus heerlijk wonen aan het water naast Oegstgeest, Leiden en de Kagerplassen. Benieuwd naar hoe Cap Horn er uit komt te zien? Ontdek de nieuwste filmpjes van het plan op de website.

 

Buitengewoon compleet uitgeruste woningen

De woningen zijn in de basis al voorzien van diverse opties zoals: een veranda , een erker, dakkapellen, Franse balkons, een uitbouw, extra hoge plafonds en rieten daken. Deze opties variëren per woning. Daarnaast hebben alle woningen 5 slaapkamers en zijn dus zeer geschikt voor een groot gezin met kinderen. De royale uitrusting en luxe afwerking staan centraal in Cap Horn!

 

Gasloos en energiezuinig

Ook zijn de woningen in Cap Horn voorbereid op de toekomst. De woningen zijn gasloos en goed geïsoleerd. Alle woningen worden standaard voorzien van een individuele WKO (Warmte Koude Opslag) installatie. Deze installatie bestaat uit twee hoofdcomponenten namelijk: de verticale bodemwarmtewisselaar, welke is gekoppeld aan een elektrisch aangedreven water-water warmtepomp. De bodemwarmtewisselaar onttrekt de opgeslagen energie uit de aardbodem en zet deze in voor een constant en comfortabel woonklimaat. Als bewoner van Cap Horn draag je een steentje bij aan een beter milieu.

Goed nieuws! Datum (online) start verkoop bekend!

Wil je wonen aan het water? Dan is er goed nieuws! De verkoop van de woningen in Cap Horn gaat aanstaande vrijdag 5 juni om 10.00 uur online van start. Schrijf je in voor de woning van jouw keuze. De inschrijfperiode loopt tot woensdag 17 juni 23:59. Meer informatie vind je op 5 juni op deze website.

Heb je vragen over Cap Horn?
Neem dan contact op met De Leeuw Makelaardij via 071-405 16 16.