Alle woningen verkocht! Inmiddels zijn alle woningen in Cap Horn verkocht
Geplaatst op 20 mei 2020

De ontwikkelingen in Cap Horn

Nieuwe impressies beschikbaar!

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verkoopstukken. Goed nieuws, er zijn nieuwe artist impressions beschikbaar. En eerlijk is eerlijk: wat zijn ze mooi geworden! Naast de verschillende beelden van de buitenzijde van de woningen, hebben we ook een interieurimpressies laten maken. Zie jij jezelf hier al wonen?

 

De ontwikkelingen in Cap Horn

Voor het stedenbouwkundig en architectonisch ontwerp van Cap Horn werken we samen met Van Egmond, architecten. Daarnaast zijn wij met diverse partijen in gesprek geweest over het bouwen van Cap Horn. We zijn trots om je te kunnen vertellen dat we gekozen hebben voor Van Rhijn Bouw uit Katwijk.

Samen met Van Egmond, architecten en Van Rhijn Bouw gaan we het prachtige Cap Horn realiseren. Bij Cap Horn wordt extra aandacht besteed aan de detailleringen en het afwerkingsniveau van de woningen is hoog. De woningen worden standaard voorzien van diverse mogelijke opties zoals, veranda’s, erkers, dakkapellen, Franse balkons, uitbouw en rieten daken. Deze opties variëren per woning. Kortom de woningen worden buitengewoon compleet opgeleverd.

 

Planning

We verwachten dat we eind mei/begin juni in verkoop zullen gaan, de definitieve verkoopdatum volgt binnenkort. Zodra er weer nieuwe informatie is, zullen we je direct via deze nieuwsbrief informeren. Heb je vragen over Cap Horn? Neem dan contact op met De Leeuw Makelaardij via 071-405 16 16.