Alle woningen verkocht! Inmiddels zijn alle woningen in Cap Horn verkocht
Geplaatst op 12 juni 2020

Prijslijsten ruwbouwopties staan online

Inschrijving bijna gesloten

Wil je wonen aan het water? Schrijf dan snel in. De inschrijfperiode loopt tot en met woensdag 17 juni 23:59 uur.

Prijslijsten ruwbouwopties staan online
In de basis zijn de woning al voorzien van diverse opties, zoals erkers, veranda’s, dakkapellen, luiken, Franse balkons en rieten daken maar natuurlijk zijn er ook aanvullende opties mogelijk. De prijslijsten voor deze ruwbouwopties zijn vanaf vandaag beschikbaar. Deze vind je op de website bij elk bouwnummer in de lijst met downloads.

Unieke plek
Op een unieke plek, omgeven door water wordt het prachtige Cap Horn ontwikkeld. Onlangs de locatie bezocht? Dan heb je vast ook gezien dat de gemeente Katwijk begonnen is met het verplaatsen en/of verwijderen van de woonboten die daar op dit moment nog aanwezig zijn.

Omringd door water 
De herenhuizen kijken allemaal uit op het Oegstgeesterkanaal en hebben een tuin op het Zuiden, de tuinen van de twee-onder-één-kap woningen, geschakelde en vrijstaande villa’s liggen met een eigen aanlegsteiger allemaal aan de Oude Vliet. Met een bootje vaar je zo naar de meest prachtige wateren in de buurt.

Herenhuizen
Vanuit de herenhuizen heb je een mooi uitzicht op het Oegstgeesterkanaal. Ze hebben allemaal een eigen karakter door diverse details en verschillende steenkleuren. Met 5 slaapkamers is deze woning zeer geschikt voor een groot gezin met kinderen. Daarnaast hebben deze woningen ook allemaal een ruime zonnige tuin op het zuiden.

Twee-onder-een kapwoningen
Deze royale twee-onder-een kapwoningen worden luxe afgewerkt en buitengewoon compleet opgeleverd. Met een heerlijke grote tuin en eigen water met aanlegsteiger krijg je echt een vrij gevoel.

Vrijstaande en geschakelde villa’s
De riante vrijstaande en geschakelde villa’s worden luxe afgewerkt en buitengewoon compleet afgeleverd. De tuinen grenzen allemaal aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Om een ruimere woonkamer te creëren is het ook mogelijk om de grote garage deels bij de woonkamer te betrekken.